Gründerforeningens styre 2018-2019

Styreleder –Dag Swanstrøm

jostsk-150x150

Nestleder –  Jostein Skare

Jostein var en av initiativtakerne til etableringen av Gründerforeningen. Jostein har mange års erfaring som forretningsutvikler, styreproff og gründer. Han er utdannet Siviløkonom med fordypning innen regnskap, finans og internasjonalisering fra Högskolan i Karlstad.

Se Linkedinprofil.

picrytman1. Styremedlem – Jørund Henning Rytman
Jørund var en av initiativtakerne til etableringen av Gründerforeningen i 2005. Han har studert på Handlshøyskolen BI og har mangeårig erfaring fra politikk og organisasjonsliv. I 2005 ble han innvalgt på Stortinget, har siden 2013 vært bedrifts- og handelspolitisk talsmann for Fremskrittspartiet.

2. Styremedlem – Charlotte Lunga

3. Styremedlem – Andreas Svoor

4. Styremedlem – Adnan Afzal

Adnan har en bred erfaring fra næringslivet, offentlig sektor og politikk. Han har drevet en rekke selskaper tidligere. Politisk rådgiver for fylkesordføreren i Buskerud perioden 2011-2015. Jobber til daglig med digitalisering, innovasjon, politikk og samfunn.

5. Styremedlem – Nazim Rizvi

1. Varamedlem – Willy David Ekre

2. Varamedlem/webansvarlig – Ane Mari Aakernes
Født i Norge, bodd, studert og jobbet i utlandet siden 1997. Ane Mari studerte på Hong Kong Film Academy og etablerte Happy Eye Productions i 2005. Produsert innhold og video for Disney, Ocean Vista Films, Nat Geo, ESPN, A1, etc.
Master i Dokumentar- og Samfunns-film og Master i Regi fra ESCAC filmskole i Barcelona.
Bachelorgrad i kreativitet, forretningsutvikling og innovasjon ved Høyskolen Kristiania.